Damage

Kaikki isäni ja omatkin kanootit.

Re: Damage

ViestiKirjoittaja Weltsu » 09 Marras 2012 12:08

Päältäpuoli kuntoon sillä edellä mainitsemallani kelmujutulla. Sisälle sen verran hartsia kun jaksaa kantaa. Ei ole kaunis katsella mutta voi kertoa että olipahan kallis hankkia!
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17

Re: Damage

ViestiKirjoittaja ripa » 09 Marras 2012 12:21

Auts. on ikävä kohta tuo kellukkeen kohta.Tuo kohta kanootista on vaikein korjata. En poistaisi ainakaan kaikkia kuituja vaikka poikki olisikin. kangasta vanhan päälle. Mutta kelluke nätisti "irti" pikkulaikalla (tai dremell), jolloin kankaat saa sisäpuolelle ja korjauksen jälkeen kelluke laminoidaan takaisin paikoilleen. Joku on varmasti tuommoisia korjauksia tehnytkin. Kannattaa kysellä myös kajakisteiltä, heillähän vastaavaa umpisäiliötä on melkein koko paatti.

Tuosta valkoisuudesta olen Keken kanssa samoilla linjoilla. Mulla on melan korjauksissa joskus epoksi alkanut liituuntumaan. Kuvittelin, että syynä liian kosteassa ja/tai viileässä tehty laminointi. Voisi tietty olla väärä hartsi/kovetin suhde tai ne huonosti sekoitettu. Tosin kumma, jos Bellillä semmoisia virheitä tehdään.

https://www.google.fi/#hl=fi&spell=1&q= ... 29&bih=794 . Tuommoisella haulla löytyi kaikenlaista mm. Epoksipinnoitteilla on luontainen taipumus liituuntumiseen ja haalistumiseen auringon valossa.... Joten unohdetaan edellinen kappale. Ja jokin lakka tai maali (ei epoksi) korjauksen päälle.

Maalauksessa tulee aina painoa lisää. Itselleni ehkä maalaisisin ensiksi vain korjatun alueen ja sitten kokonaan jos ihan pakko.
Ripa, OCmeloja
Kuva
ripa
 
Viestit: 149
Liittynyt: 22 Helmi 2010 17:10
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Damage

ViestiKirjoittaja Janne Janhunen » 09 Marras 2012 13:25

keke kirjoitti:Terve,
Kuvassa kellukkeen seinämässä näkynee harmaata, onko se myös sitä samaa? Kelluke kiiltää osittain siten, että ainakin osassa aluetta olisi jokin suojakerros.


Juuri tuota harmaanvalkoista sköfföä, jota näkyy kummassakin kellukekuvassa, on koko pohja peitossa. Lisäsin pari kuvaa keulasta, jos sköffö näkyisi hiukan paremmin. Niinkuin näkyy, niin sköfföä muodostuu suhteellisen tasaisesti, mutta sitten jokin sopiva yhdistelmä saa sen kyllä häipymäänkin. Veikkaan että nuo raidat viimeisessä kuvassa ovat esimerkiksi ilmasäkkien ryppyjen aikaansaamia.

https://picasaweb.google.com/1165896368 ... 022/Damage
Kuva
Avatar
Janne Janhunen
 
Viestit: 320
Liittynyt: 15 Helmi 2010 09:43
Paikkakunta: Espoo

Edellinen

Paluu KanootitPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron