Sivu 1/1

Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 08 Kesä 2010 21:28
Kirjoittaja Jusa
Bilteman kamoista osa on ihan ok, osa taas vähemmän. Miten lienee kanootin kuljetuskärryn laita. Mahtaako olla kelvollinen inkkarin kuskaamiseen? Muualtakin saisi saman näköisiä kärrejä melkein samaan hintaan, mutta Biltema olisi tuossa nurkan takana...

http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?tuote=25056&sivu=25056.htm&ryhmaid=194

Kuva

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 09 Kesä 2010 00:09
Kirjoittaja Weltsu
Alumiini hinkkaa muoviin. Laakerointia ei ole sen kummoisemmin. Mutta ostimpa juuri itselle toisen Bilteman kärryn. Edellinen meni hyvään kotiin Mad Riverin mukana Neitikoskelle. Koska en vielä vetele kanoottia kymmeniä kilometrejä, tämä häkkyrä toimii. Hihnat tulevat mukaan. Kyllä tämä on hintansa väärtti. Täysin lastattua kanoottia en kuitenkaan suosittele ohuen alumiinirungon varaan.
Weltsu Kuopiosta

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 09 Kesä 2010 18:46
Kirjoittaja Samuli

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 09 Kesä 2010 22:02
Kirjoittaja Rolle


Mahtava molemmat olla amuliinia juu, mutta putken ulkomitat ja ainevahvuudet voivat olla erilaisia. Ulkomitassa esim. 5mm lisäys tekee jäykkyyteen melkoisen parannuksen.

Rolle

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 10 Kesä 2010 22:21
Kirjoittaja Risto
Hei, tuo toimii kuin häkä normaalitarpeissa, vaikkei laakerointeja olekaan.

Tarkoitan siis joitakin suht´sileitä polku- tai hiekkatievetoja, niin kyllä tuolla pärjää.
Itse käytän muun muassa siirtymisiin kotoa rantaan, n. 300 m yms.
Ja kärry sopii kanoottiin kyytiinkin, jos on vaikkapa sellainen koskipätkä,
jossa rannalla on polku ja haluaa laskea uudestaan. :o

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 28 Heinä 2010 14:38
Kirjoittaja Jusa
Kiitoksia kommenteista.

Kävin just hakemassa Bilteman kärryn hintaan 29,90. Hyllyn reunassa taisi lukea 44,50 mutten antanu sen häiritä kun kerran viivakoodi kerto kassalla pienemmän summan. Hyllyyn jäi vielä vino pino kärryjä, joten nyt hopihopi ostoksille jos vähänkään on tarvetta. Tämä siis Tampereella.

Toinen yllätys oli, että renkaissa oli kuin olikin jonkinmoiset laakerit. Aika näyttää onko niistä enempi hyötyä vai haittaa.

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 20 Loka 2010 21:57
Kirjoittaja piikki
Olen uusi sekä tällä foorumilla,että melomisessa, mutta hienosti sain bilteman kärryllä raskaan lasikuituinkkarin liikkeelle. On siinä laakerit ja toimi ihan ok. :roll:

Jouni Lehtinen

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 28 Elo 2011 20:08
Kirjoittaja Lefa
Hirvitti lähteä Bilteman kärryillä ja täyteenlastatun Madriverin kanssa 4 km hiekkatietä. Putkirunko silminnähden taipuili kanootin alla, mutta niin vain kestivät kärryt. Kanoottia lasteineen en ole päässyt punnitsemaan, mutta jälkeenpäin laskeskelin Excelissä, että kärryn kuorman (kanootti + lasti) täytyi painaa vähintään 120 kg. Ja kärryn kantavuudeksi mainitaan pakkauksessa muistaakseni vain 90 kg.

Re: Bilteman kärry inkkarille ok?

ViestiLähetetty: 05 Loka 2011 10:31
Kirjoittaja Weltsu
Kärryssä on muovikeskiössä neulalaakerit. Toimivat pikkukäytössä varmaan hyvin. Puuilosta/vastaavista voi etsiskellä metallinavalla ja paremmalla laakeroinnilla olevia pyöriä. Hinta alle 7€/kpl. Keskiössä on viivakoodissa merkintä IK-135. Tämä pyörä sopii suoraan kärryn akselille. Ehkä joutuu hieman litistymiä taikka muita työnjälkiä hiomaan. Olen laitellut näitä tähän kärrymalliin. Kuopiosta loppuivat pyörät, mutta ainakin Oulusta sai joku aika sitten.