M: Wenonah Champlain 18' komposiittikaksikko

Vain yhdistyksen jäsenille.

M: Wenonah Champlain 18' komposiittikaksikko

ViestiKirjoittaja Julle » 05 Maalis 2015 19:38

Upea komposiittikaksikko etsii uutta kotia! Lasten tultua aikuisiän kynnykselle olemme päättäneet myydä ison kaksikkomme tarpeettomana (ja panostaa sooloihin).

Kanootti sopii täydellisesti perhekäyttöön, meillä siinä on kulkenut turvallisesti ja kevyesti kerralla 2 aikuista ja 2 lasta sekä koira + koko porukan tarvikkeet 3-4 yön retkiä varten. Olemme olleet kanoottiin tosi tyytyväisiä ja suosittelemme sitä lämpimästi turvalliseksi perhekanootiksi. Kanootti on äärimmäisen vakaa ja pitää pituutensa ansiosta hyvin suuntansa, mutta rokkerinsa takia se on silti ketterä kääntymään. Tilaa on reilusti sekä melojille että tavaroille. Keskellä on ylimääräinen penkki, jossa lapset ovat istuneet vierekkäin. Edessä on liukupenkki ja takana säädettävä jalkatuki, josta saa hyvin lisävoimaa vetoihin. Kaiken kaikkiaan loistava kaksikko perhekäyttöön tai muuten vaan isolle kuormalle.

Materiaali on Wenonahin Kev-Flex komposiitti ja paino noin 26 kg, väri valkoinen. Remmi-istuimet ja alumiinireunat. Kanootti on lähes uutta vastaavassa kunnossa, sitä on pidetty erittäin hyvin ja melottu ainoastaan sileällä vedellä. Pohjassakaan ei ole isoja jälkiä, mutta jotakin naarmuja nyt tietysti löytyy. Sisäpuoli on uutta vastaava. Pari D-lenkkiä on liimattu pohjaan tavaroiden kiinnittämiseksi. Kanootti on talvehtinut mökillä avokatoksessa tai Helsingissä telineellä autotallin räystään alla.

Uuden vastaavan Champlainin hinta näillä varusteilla on 2.900 eur. Meidän hintapyyntö on 2.140 euroa, toimitus pääkaupunkiseudulla järjestyy, mahdollisesti kauemmaskin. Liikun työmatkoilla säännöllisen epäsäännöllisesti esim Turun suunnalla ja silloin tällöin itä-suomessa.

Kuvia olisin laittanut mukaan, mutta en keksi miten niitä saa tähän liitettyä...lähetän niitä sitten kiinnostuneille sähköpostilla.

Lisätietoa:
http://www.wenonah.com/Canoes.aspx?id=15
http://www.northwestimport.fi/tandem-kanootit.html
http://www.paddling.net/Reviews/showRev ... l?prod=714

Yhteydenotot parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Tarjoamme kanoottia ensin yhdistyksen kautta, ennen kuin laitamme ilmoituksen isommille foorumeille.

t. Julle
juhana.orrela@gmail.com
0400-617725
Julle
 
Viestit: 21
Liittynyt: 15 Helmi 2010 17:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: M: Wenonah Champlain 18' komposiittikaksikko

ViestiKirjoittaja Julle » 09 Maalis 2015 22:36

Laitoin pari kuvaa yhdistyksen facebook-sivuile.

Samalla tarkennetaan sen verran että tuo hinta on se millä kanootti lähtee venepörssiin ja mihin pörssiin nyt keksitäänkään, mutta yhdistyksen jäsenille myymme kanootin parisataa euroa halvemmalla. Vaihdossa voi tarjota hyvin koskikelpoista sooloa.
Julle
 
Viestit: 21
Liittynyt: 15 Helmi 2010 17:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: M: Wenonah Champlain 18' komposiittikaksikko

ViestiKirjoittaja Julle » 13 Maalis 2015 13:44

Kanootti on myyty
Julle
 
Viestit: 21
Liittynyt: 15 Helmi 2010 17:26
Paikkakunta: Helsinki


Paluu Osta / myyPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron