Switch to full style
Melontaan liittyviä uutisia ja linkkejä
Lähetä vastaus

Talviretkeilysymposium

29 Syys 2012 23:13

http://www.wintercampingsymposium.com/

Ja jos tonne ei tule mentyä, seuraava järjestetään itsenäisyyspäivänä Elisaaren suunnalla.

Re: Talviretkeilysymposium

30 Syys 2012 09:06

Esillä oleva symposium on hieman kaukana, mutta pidetään jäsenistön kesken omia symppiksia. Minuakin kiehtoo kaikenlainen talviretkeily. Omissa tapaamisissamme voidaan kertoa tehdyistä retkistä ja uusista suunnitelmista.
Elisaari on varmaankin jo perinteinen juttu, joten se on ekana listalla. Siitä varmaan lisätietoa sitten lähempänä ajankohtaa.
Miten on pari tapaamista lumen aikaan eripuolilla maata? Olisiko hyviä pitopaikkaehdotuksia jäsenistöllä?

Re: Talviretkeilysymposium

19 Marras 2012 12:10

Weltsu kirjoitti:Miten on pari tapaamista lumen aikaan eripuolilla maata? Olisiko hyviä pitopaikkaehdotuksia jäsenistöllä?


Olin viikonloppuna Pietarsaaressa Nanoq Arktisessa museossa. Siellä on mahdollista yöpyä lattiamajoituksessa ja muutenkin palvelu ja Pentti Kronqvistin ehtymättömät tarinat arktisilta alueilta ovat sekä opettavaisia että hauskoja. Muutenkin museo on useamman vierailun väärti.
http://www.nanoq.fi/fi/home

Pietarsaareen pääsee junalla.

Re: Talviretkeilysymposium

20 Marras 2012 10:45

Tämä on varmaan hyvä paikka talviselle tapaamiselle. Onkohan tämä Kronqvist sama mies, josta luin kymmeniä vuosia sitten jostain erälehden tapaisesta? Hän oli ensimmäisiä retkeilijöitä, joka käytti sauvoja apuna. Nyt en voi edes kuvitella köpötteleväni maastossa ilman vaellussauvoja.
Lähetä vastaus