Sivu 1/1

Talviretkeilysymposium

ViestiLähetetty: 29 Syys 2012 23:13
Kirjoittaja Jaakko Mäkikylä
http://www.wintercampingsymposium.com/

Ja jos tonne ei tule mentyä, seuraava järjestetään itsenäisyyspäivänä Elisaaren suunnalla.

Re: Talviretkeilysymposium

ViestiLähetetty: 30 Syys 2012 09:06
Kirjoittaja Weltsu
Esillä oleva symposium on hieman kaukana, mutta pidetään jäsenistön kesken omia symppiksia. Minuakin kiehtoo kaikenlainen talviretkeily. Omissa tapaamisissamme voidaan kertoa tehdyistä retkistä ja uusista suunnitelmista.
Elisaari on varmaankin jo perinteinen juttu, joten se on ekana listalla. Siitä varmaan lisätietoa sitten lähempänä ajankohtaa.
Miten on pari tapaamista lumen aikaan eripuolilla maata? Olisiko hyviä pitopaikkaehdotuksia jäsenistöllä?

Re: Talviretkeilysymposium

ViestiLähetetty: 19 Marras 2012 12:10
Kirjoittaja Jaakko Mäkikylä
Weltsu kirjoitti:Miten on pari tapaamista lumen aikaan eripuolilla maata? Olisiko hyviä pitopaikkaehdotuksia jäsenistöllä?


Olin viikonloppuna Pietarsaaressa Nanoq Arktisessa museossa. Siellä on mahdollista yöpyä lattiamajoituksessa ja muutenkin palvelu ja Pentti Kronqvistin ehtymättömät tarinat arktisilta alueilta ovat sekä opettavaisia että hauskoja. Muutenkin museo on useamman vierailun väärti.
http://www.nanoq.fi/fi/home

Pietarsaareen pääsee junalla.

Re: Talviretkeilysymposium

ViestiLähetetty: 20 Marras 2012 10:45
Kirjoittaja Weltsu
Tämä on varmaan hyvä paikka talviselle tapaamiselle. Onkohan tämä Kronqvist sama mies, josta luin kymmeniä vuosia sitten jostain erälehden tapaisesta? Hän oli ensimmäisiä retkeilijöitä, joka käytti sauvoja apuna. Nyt en voi edes kuvitella köpötteleväni maastossa ilman vaellussauvoja.