Pohjanmaan rannikon karttoja

Mies van Der Rochen sanoin: "Jumala on ykstyiskohdissa"
Pieniä asioita, jotka tekevät melomisesta elämyksen.

Pohjanmaan rannikon karttoja

ViestiKirjoittaja Pasi Talvitie » 29 Syys 2014 19:25

Oli syystapaamisessa puhetta Merenkurkun melontakartasta jonkun kanssa. Ohessa ko. kartan digiversio: http://issuu.com/vaski10/docs/karttidning/11

Printtiversio on muovikuitupaperille painettu, ja pitäisi olla kosteudenkestävä. Kaksi karttalehteä, jotka tulee A4-kokoisessa kansiossa. Saa Vaasan kaupungin matkailuinfosta. Itse sain järkättyä niin, että postittivat ja laittoivat laskun myöhemmin perässä. Kartan hinta on 10 euron luokkaa.

Toinen vastaava kartta on seitsemän sillan kartta, joka kattaa alueen edellisen kartan koillisosasta Lohtajalle asti. http://www.7broar.com/paddling/paddlingkarta.pdf . Tästä en ole printtiä nähnyt, mutta mukava olisi sekin. Pitää varmaan kysellä Kokkolan matkailuinfosta.

Kartat on tehty samalla periaatteella, eli virallisten palvelurakenteiden lisäksi mainostetaan hyviä leiripaikkoja ja muita melojia kiinnostavia juttuja, esim. matalikoita, joista pääsee meloen läpi (mutta ei veneellä) ja niin edelleen. Alueen melontaseurat ovat olleet karttojen teossa mukana, mikä näkyy tuloksessa. Mm. Joensuun kauhojat on useampana vuotena tehneet kesäisin retkiä tuonne rannikolle, osittain ehkä juuri näiden karttojen innoittamana.
Avatar
Pasi Talvitie
 
Viestit: 41
Liittynyt: 16 Syys 2013 22:21

Paluu VinkkejäPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron