Toukokuu ja puolet kesäkuuta Avokanoottiyhdistyksessä

Puhutaan yhdistyksestä.

Toukokuu ja puolet kesäkuuta Avokanoottiyhdistyksessä

ViestiKirjoittaja Jaakko Mäkikylä » 14 Kesä 2010 23:12

Hujaus oli ja meni, porukka kolusi muitakin kevätjokia Lieksan suunnalla, ei vaan ole tullut tänne kommentteja.
Pakko ei ole, mutta toivottavaa tietty.

Erämelonnan SM oli ja meni ja tulee taas. Avokanoottiyhdistys järjestää SM-kisat ensi vuonna Helsingin ja ehkä Espoon vesillä. Alamme nakittaa toimijoita mukaan. Itsekin saat ilmoittautua. Halu auttaa, on riittävä syy tulla mukaan.

Jäsenyys tuli ja meni. Osa jäsenistä on kroonisia huonosti maksavia. Hallitus ei jaksa paapoa aikuisia ihmisiä, vaan ne jäsenet, jotka eivät olke maksaneet, erotetaan. Emme ole pitkävihaisia, uudelleen saa liittyä, kunhan maksut on hoidettu. Tietysti joutuu maksamaan uuden liittymismaksun.

Pissahätä tuli ja meni Olin parin lääkärin kanssa vesillä ja tuli puheeksi pissahätä ja pissaaminen. Olen luullut, että kun pissattaa, on nestetasapaino kunnossa. Ei välttämättä. Fyysisessä kuormituksessa munuaiset tuuppaavat pissaa rakkoon oli nestettä tarpeeksi tai ei. Siitä syntyy sekä pissahätä että nestehukka.
Ja toinenkin luuloni oli väärä: kun on rannassa vilu ja pissahätä ja lähtee silti melomaan rivakasti, niin hätä menee ohi, koska kroppa käyttää paineen aiheuttaneen nesteen. Ei muuten käytä. Virtsarakosta ei palaudu pisaraakaan takaisin, vaikka tulis kuinka hiki. Hädän tunne sen sijaan voi häipyä. Sen voi häivyttää hieromalla kämmenellä vatsaa, istumalla käsien päällä tai vaikka lähtemällä kiivaasti melomaan.

Pusakkatilaus on edelleen voimassa. Tilaa pusakkasi, niin muutkin saavat omansa.

Että näin. Olkaa varovaisia, olkaa kilttejä toisillenne ja juokaa kunnolla edes Juhannuksena.

Pj Jaakko.
Kuva Jaakko~
Jaakko Mäkikylä | Helsinki | Off-Road Paddler -blogi
Avatar
Jaakko Mäkikylä
 
Viestit: 793
Liittynyt: 07 Joulu 2009 01:57

Paluu Avokanoottiyhdistyskeskustelua.Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron