Kolovedelle 4.-6.10.

Tulevia ja menneitä melottuja retkiä.

Kolovedelle 4.-6.10.

ViestiKirjoittaja Henri Modig » 26 Elo 2019 14:46

Heippa,
Olisin halukas osallistumaan syysretkelle Kolovedelle. Omaa härveliä, eikä kyytiä paikan päälle ole. Siksi lähestyn täällä tällä asialla.

Voisin lähteä jonkun kanssa kimppaan kaksikkoon, tai jos sinullakaan ei ole kanoottia, niin minä kyllä sellaisen saisin Helsingistä mukaani kustannuksitta. Saisin myös kattotelineen kattokaiteelliseen automalliin + hihnat. Kolovesi on hyvin tuttu paikka. Olen melonut siellä useita kertoja.

Jos kiinnostuit, niin kerrohan siitä täällä tai laita viestiä.

Ystävällisesti,
Henri Modig
henri.modig@gmail.com.
puh. 040 832 0286


"Yhdistyksen syysretki suuntautuu avokanooteilla Koloveden kansallispuistoon 4-6.10. Kokoonnumme perjantai-iltana lähtöpaikalla (yritämme varata Huhtiniemen talon Enonkoskelta) ja palaaminen samaan paikkaan on sunnuntaina n. klo 16. Päivämatkat ovat kumpanakin päivänä n. 20 km kelistä riippuen. Yöpyminen ja ruokailut maastossa (tulipaikoilla). Oma kalusto ja täysi maastovarustus. Tarkempaa infoa reitistä ja tapaamispaikasta on tulossa hieman myöhemmin. Retki on omakustanteinen ja avoin jäsenille, ei osallistumismaksua. Ilmoittautumiset syysretkelle sihteerille (leena.arpiainen@saunalahti.fi... puh. 0500 448717) viimeistään 30.9.
AVOKANOOTTIYHDISTYS ry, hallitus
"
Avatar
Henri Modig
 
Viestit: 12
Liittynyt: 23 Loka 2012 21:18

Paluu RetketPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron