Switch to full style
Tulevia ja menneitä melottuja retkiä.
Lähetä vastaus

Toiveiden tynnyri vuodelle 2013

25 Loka 2012 19:54

Hei melontaystävät!
Laitelkaa tänne omia esityksiä yhteisiksi taikka yksityisiksi retkiksi, joita tahdotte otettavan toimintakalenteriin. Vapun ajan Viron retki on jo kiikarissa ja siitä varmaan lisätietoa ajallaan. Voi mielestäni tänne laittaa myös muita tiedossanne olevia melontoja/tapahtumia, joihin avokanootilla voi ja kannattaa osallistua. Aletaanpa täyttää kalentereitamme.
Weltsu

Re: Toiveiden tynnyri vuodelle 2013

25 Loka 2012 19:58

Helatorstaina yhdessä Oravareitille? Vettä riittää ja hyviä yöpymispaikkoja on välillä. Aiemmin tämän meloneet voivat olla vetäjinä.
Terva- ja Kutujoki Vaalassa keväällä? Juhannus Hossassa Suomussalmella meloen taikka Kuhmon Lentuanjärvellä? Suomi-Meloo Kemihaarasta Kemijärvelle ja eteenpäin viikkoa ennen Jussia? Samalle reitille on jo halukkuutta omana retkenä. Miksei?
Iijoki-soutu heinäkuun alussa Jokijärveltä alaspäin on aivan mahtavaa avokanoottijokea ja logistiikka pelaa varmuudella... Tässä näin aluksi. Listailkaa ja esittäkää hyviä kohteita. Laitellaan sitten myöhemmin tietämistämme esityksistä kukin lyhyt seloste/luonnehdinta helpottamaan mukaan tulijoiden päätöksiä osallistumisesta.
Avokanoottimelontaan hyvin sopivia ja toisten järjestämiä tapahtumia on kesäisin ympäri Suomea. Laitetaan tiedossa olevat jutut vaikka luettelomuodossa vuodenvaihteessa muotoutuvaan toimintasuunnitelmaamme sinne loppupäähän lisäksi rikkana rokassa.
Avokanoottiyhdistyksen "nimikkoretket" sekä jäsenistön ideoimat kaikille avoimet retket ja tapahtumat listataan aikajärjestyksessä, kuten aiempina vuosina.
Kyllä tästä hyvä tulee ja kaikki ideat ovat kullanarvoisia.
Vinkkejä osioon laittelen joitain karttatietoja. Niistä voi käydä vilkaisemassa mahdollisia melontakohteita vaikka ensikesälle-

Re: Toiveiden tynnyri vuodelle 2013

28 Marras 2012 17:18

Jännä juttu!
Kukaan ei toivo mitään, mutta sitten ihmetellään kesän kuluessa...
Kyllä nyt on suunnitelmissa ainakin jäsenistön pään menoksi monia reissuja. Kannattaa osallistua keskusteluihin, laittaa eritoten viestiä sähköpostiin vaikka minulle: pj@avokanootti.info ja esittää omia haaveita taikka toiveita.
Olemme monissa liemissä keitettyjä ja jäsenistö voi kertoa keskenään toiveittenne ohjeet. Tätähän sinä kysyit, vai?
Neuvomme, suunnittelemme ja toteutamme yhdessä. Omineen toki voi retkeillä, kunhan tietää mitä tekee.
Ettei sittenkin ohjeet olleet....
Noniin! Tuli vinkki "todelliselle" Torniojoelle, ensikesäksi tehtävälle koskiretkelle. Ajankohta 20.-27.7. Kohteena Kalixjoki. Melontaa yli 400 km, mutta päiväetapit ovat lyhyempiä kuin ACR-melonnassa. Huoltoauto kulkee mukana. Laitellaampa tapahtumakalenteriin lisätietoa, kun asia valmistuu. Melonta on maksullinen osallistujille. Järjestäjänä ei ole Avokanoottiyhdistys, mutta mukaan kannattaa mennä, mikäli kokemusta ja haluja kunnon koskireitille on.

Re: Toiveiden tynnyri vuodelle 2013

08 Joulu 2012 19:36

Hossa, Lappi ja Inarijärvi? Inari sen verran, että se tehdään aina luojaa kunnioittaen ja nöyränä. Vaihtoehtoja reiteille riittää ja on tuolla oltua. Luottavaisin mielin voivat melojat tulla. Aloitteleville tämä ei ole sopiva, sillä keli saattaa muuttua hankalaksi. Toisaalta olen ollut 10 vrk. retkellä yhtäjaksoisessa helteissä ja tyvenessä. Tuolla ajanjaksolla tuuli oli leppoisaa ja aurinko paistoi.
Kaivakaahan kalentereihinne elokuun alkupäivät. Jos inarille mielitte.
Rohkeasti nyt kertomaan niitä omia hienoja retkiä kotikonnuilla taikka hieman kauempana. Parhaita retkiä ovat ne lähellä kotikontuja.
Laitellaan yhteiseen kkalentereihin kaikille sopivia retkiä ja tapahtumia.

Re: Toiveiden tynnyri vuodelle 2013

24 Tammi 2013 23:52

Heinäkuun 27. - 28. päivinä kahden päivän leppoisa melontaretki Tervon Äyskoskelta Karttulan kautta Syvänniemelle.
Water Route Retkimelonta ja - Soutu nimeä kantavaan tapahtumaan houkutellaan nyt kaikkia avokanootteja joita nurkissa pyörii, mutta vesillä emme niitä vielä ole tavanneet. Edetään vaikka kahtena ryhmänä, joista verkkaisemmassa melontanopeus on jossain 5km/h paikkeilla.
Vesireitti on historiallinen kulkuväylä, jota pitkin järvimalmia ja rullatarvikkeita tuotiin Syvänniemen Ruukille ja rullatehtaalle. Paikan historiaan tutustutaan melonnan aikana ja maalissa. Tarkempaa tietoa kevään ja kesän kuluessa.
Lähetä vastaus