Kotinurkilla Water Route. www.waterroute.fi

Tulevia ja menneitä melottuja retkiä.

Kotinurkilla Water Route. www.waterroute.fi

ViestiKirjoittaja Weltsu » 25 Heinä 2013 04:17

Aina halajaa merta edemmäs kalaan. Vanha vesireitti herää eloon ja nyt on kasassa yli 40 immeistä katsastamassa reittiä. Ei ole extremeä, ei ole puurtamista, on vain yhdessä olon meininkiä ja rupattelua. Sitten pysäys, mehua napaan ja mitä täällä on aikoinan tehty? Jaaha, Ruottalaiset tuolla ja Venäläiset tuolla.
Vielä ehtii mukaan Water Routeen. Olemme ainakin nimellisesti mukana, sillä on tullut reittiä sommattua Merlinillä ja sitten silläxxx.
Jos ette ole menossa Jäämerelle taikka muutakaan mahotonta, tulkaa perjantaina viimeistään, taikka lauantaina katsomaan mitä nimissämme on tehty.
Kukaan osallistuja ei pety, vaan tulevat uudestaan ensi vuonna. Nyt ei kannata kuitenkaan odottaa vuotta, sillä maksut kovenevat ja paukut samoin.
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17

Re: Kotinurkilla Water Route. www.waterroute.fi

ViestiKirjoittaja Weltsu » 02 Elo 2013 23:09

Ei tullut nuo 40 lupautunutta, joitain pääsi karkuun. Mutta sitäkin hienompi väki meloi ja souti mahtavassa kelissä.
Ikähaitari oli 4v-77v. väliltä. Kaikki olivat hengissä ainakin päätepisteessä, joten ei ollut ylitsepääsemättömän raskas reissu.
Kolme avokanoottikuntaakin (jäsenistöämme!) reippaili reitin läpi. Paljon tuli kokemusta ja tietoa. Ensivuotta jo suunnitellaan ja markkinoidaan. Väljempi aikataulu on mielestäni etusijalla. Ehditään pidellä useampi maatauko. Kiitokset osallistuneille ja taitavammat laittavat sitten vaikka sen facebookin pystyyn, jonne kuvia voi heitellä.
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17


Paluu RetketPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron