Gullö Runt 4.7.2010

Tulevat ja menneet melontatapahtumat.

Gullö Runt 4.7.2010

ViestiKirjoittaja Janne Janhunen » 08 Maalis 2010 19:39

Kuva
Avatar
Janne Janhunen
 
Viestit: 320
Liittynyt: 15 Helmi 2010 09:43
Paikkakunta: Espoo

Re: Gullö Runt 4.7.2010

ViestiKirjoittaja Jaakko Mäkikylä » 30 Kesä 2010 22:52

Muistutus - Gullö Runt on sunnuntaina.

Se on hieno tapahtuma ja luvassa on sopiva keli inkkareillekin. MInä olen lähdössä C-kakkosena Bell Northwodilla Tuomas Tuomen kanssa. Juuri puhuin Pesosen Martin kanssa puhelimessa. Hän on reissussa Rosalan eteläpuolella, mutta tulee sunnuntaiksi Gullöseen. Häneltä vaan puuttuu toistaiseksi keulameloja, joten jos haluat mukaan, niin anna kuulua!

Kuvia ja tulokset viime vuoden melonnasta.
http://picasaweb.google.com/7aacco/GulloRunt2009#
Kuva Jaakko~
Jaakko Mäkikylä | Helsinki | Off-Road Paddler -blogi
Avatar
Jaakko Mäkikylä
 
Viestit: 793
Liittynyt: 07 Joulu 2009 01:57

Re: Gullö Runt 4.7.2010

ViestiKirjoittaja Jaakko Mäkikylä » 04 Heinä 2010 21:34

Terveiset Gullö Runtista

Yhdistyksestä osallistui tapahtumaan Martti Pesonen solona Mad River Independencillä ja Tuomas Tuomi & minä kaksikkona Bell Northwoodilla. Houkuttelin Tuomaksen mukaan perinteisellä houkutuspuheella, että sehän on sellainen kevyt parin kympin kierros kauniissa kesäsäässä. Meloskellaan ja nautitaan maisemista. Onneksi Tuomas meni lankaan ja lähti mukaan. Ei siinä paljoa maisemia katseltu, kun oli vauhtiin päästy. Jossain puolivälin paikkeilla Tuomas mutisi jotain katolilaisten tekemistä kärsimysvaelluksista, mutta se ei menoa haitannut. Oltiin retkisarjan viides ja rikottiin kolmen vuoden takainen C2-reittiennätys. Aika parani muutamalla minuutilla, nyt se on 2:09:35 - 19,2 kilometrin lenkin keskinopeudeksi tuli 8,89 km/t!

On aika pörhee olo. :)

täällä on kuvia:
http://picasaweb.google.fi/7aacco/GulloRunt2010#
Kuva Jaakko~
Jaakko Mäkikylä | Helsinki | Off-Road Paddler -blogi
Avatar
Jaakko Mäkikylä
 
Viestit: 793
Liittynyt: 07 Joulu 2009 01:57

Re: Gullö Runt 4.7.2010

ViestiKirjoittaja Martti P. » 05 Heinä 2010 10:41

Jaakko Makikyla kirjoitti:
Yhdistyksestä osallistui tapahtumaan Martti Pesonen solona Mad River Independencillä ja Tuomas Tuomi & minä kaksikkona Bell Northwoodilla.


Tarkkaan ottaen yhdistyksestä olivat myös mukana Heikki Kukkola ja Keijo West, kuten linkin kuvista käy ilmi. Nämä herrat vaan osallistuivat vähän oudoilla välineillä eli kajakeilla, mutta parempi niinkin kuin että ei ollenkaan.

Jaakko ja Tuomas katosivat kaukaisuuteen jo varhaisessa vaiheessa, ja olivat 5 km:n kohdalla jo 7 minuuttia edellä. Heiku ja Keijo kiskoivat alkumatkasta kaulaa hissukseen. Heiku pääsi jo parisataa metriä edelle Keijon pysyessä iskuetäisyydellä. 7 km:n kohdalla K. alkoi löysäilemään (kuten myös vuosi sitten), ja samoihin aikoihin H. katosi. 12 kilsan kohdalla H. ilmestyi yllättäen takaviistosta kovaa vauhtia (kuten myös vuosi sitten). Toisin kuin vuosi sitten H. ei nyt lähtenytkään uudelleen karkuun, vaan suostui seurustelemaan ja tuli loppusuoralla yllätetyksi sekunnilla.

Oli tilaisuus vertailla omaa menoa lähikajakeihin. Alkuvastaisessa teetti töitä pysyä näiden vauhdissa. Tyveneen tultaessa oli helppo nykäistä eroa kajakeihin. Sama toimi myötäisessä niin kauan kun ei ollut aallokkoa. Varsinkin veneaallot pakkasivat tyssäämään vauhtia. Viimeisellä selällä olin saanut vähän kaulaa Heikuun, kunnes tuli vastaan veneväylän ristiaallokko, joka heti alkoi jarruttaa niin että H. meni heittämällä ohi. Loppumatka menikin sitten peesissä.

Martti
Martti P.
 
Viestit: 163
Liittynyt: 15 Huhti 2010 17:05

Re: Gullö Runt 4.7.2010

ViestiKirjoittaja Jaakko Mäkikylä » 05 Heinä 2010 11:02

Jeps,

kiitos Martille tarkennuksista. Tietysti Heikki ja Keijo olivat siellä. Heikillä oli 7. kerta ja Keijolla 6. Tuusulanjärvimelonnassa Keijo on nähty inkkarilla.

Yllättävää on, että paikat ei ole yhtään kipeinä. Ehkä keli oli niin lämmin, että lihakset venyivät riitävästi. Vettä kului melonnan aikana neljä suullista ja muuna energia-aineena toimi kaksi kirsikka tomaattia. Vasta maalissa aloin tankata. Mulla oli termarissa haaleaa kana-lihalientä, järjestäjä tarjosi mehua ja kahvia ja aivan jumalaisia sillimuna- , ja metvurstivoileipiä.

Illalla kotona meni vielä pari superpitkää russian-tonickia ja iso tölkki Karhua. Ei silti se kaikista isoin.

16.-18.7 on Satakunnan soutu kokemäenjoella. Inkkareita on siellä nähty ennenkin.
http://www.satakunnankansansoutu.fi/

Kahden viikon päästä sunnuntaina on Sommarö-runt. Lyhyempi matka, ehkä vähän suojaisempia vesiäkin. Jos idästä tulee, saa panna parastaan.
http://www.canoa.fi/cms/index.php?lang=fi&page=12

Ja onhan saman viikonlopun lauantaina Mommilanjärven soutu
http://www.mommilanjarvensoutelu.fi/esittely/
Kuva Jaakko~
Jaakko Mäkikylä | Helsinki | Off-Road Paddler -blogi
Avatar
Jaakko Mäkikylä
 
Viestit: 793
Liittynyt: 07 Joulu 2009 01:57


Paluu TapahtumatPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa