Kuviomelonta koreografian mukaan

Tulevat ja menneet melontatapahtumat.

Re: Kuviomelonta koreografian mukaan

ViestiKirjoittaja Tiina Kujansuu » 27 Syys 2012 22:06

Janne Pyykkö kirjoitti:Kaiken kaikkiaan olen ollut tyytyväinen siihen mitä kuvioita taiteiden yössä on tehty, koska se on ollut hemmetin hyvä kompromissi sen välillä mikä on suht yksinkertaista ja kuitenkin näyttävää
-Janne


On todella työlästä saada porukka yhtä aikaa treenaamaan isolla porukalla, mutta pareittain jo paljon helpompaa. Mutta voiko noita isoja kuvioita treenata pareittain, koska uloin joutuu melomaan eri matkan kuin sisäpiirin porukka. Ja joutuu säätelemään vauhtiaan muiden mukaan. Ts. mietin millainen koreografian pitäisi olla, jotta sitä voisi harjoitella pareittain, mutta tarvittaessa yhdistää ison porukan näytökseksi. Toista kautta voisi tietenkin miettiä voisiko isoja kuvioita harjoitella pienemmällä porukalla. Oikeastaan noiden isojen kuvioiden kasaaminen ei olisi lainkaan vaikeaa jos kaikilla melojilla vain olisi riittävästi voimaa saada kanootti vauhtiin ja pyöräyttää se paikallaan. Noistakin kahdesta asiasta kanootin vauhtiin saaminen on se vaikeampi. Muistan myös jonkun kokeilun siitä kuinka kanootti pyörii keula ilmassa jos meloja siirtyy perään. Mahtaisi sekin olla aika näyttävää.

Ajatelkaapa miten hieno esitys saataisiin pystyyn missä tahansa Suomen kolkassa, jos me kaikki ympäri Suoomea harjoittelemme saman ohjelman. Tarvittaessa melojia vain vaihdetaan paikkakunnan mukaan. Kaksikkoinakin voisi toki meloa, mutta sitten pitäisi haalia kokoon tuplamäärä melojia.
Syystapaamisessakin olisi ihan hyvin voitu käyttää tunti pari just tämmöseen hommaan.
Yhteystiedot: Kilonpuisto 2 D 70, 02610 Espoo p.040 868 4017
Avatar
Tiina Kujansuu
 
Viestit: 412
Liittynyt: 17 Huhti 2010 22:25
Paikkakunta: Espoo

Edellinen

Paluu TapahtumatPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron