Yhteistyötä Espoon Eskimoiden kanssa

Tulevat ja menneet melontatapahtumat.

Yhteistyötä Espoon Eskimoiden kanssa

ViestiKirjoittaja Tiina Kujansuu » 16 Touko 2013 11:08

Inkkaristien maanantaimelonnat Eskimovajalla (Rullaniementie 8) kesällä 2013


Kaikki pääkaupunkiseudun inkkaristit seurasta tai seurattomuudesta riippumatta ovat tervetulleita osallistumaan Espoon Eskimoiden inkkarimelontoihin maanantaisin klo 18.00 alkaen. Voit tuoda mukanasi oman kaluston tai vuokrata meiltä silloin, kun melonnat lähtevät Eskimovajalta. Maanantaimelonnoissa ei kuitenkaan ole tarkoitus opettaa ihan inkkarismin alkeita, joten tarvitset vähintään peruskurssitason inkkaritaidot voidaksesi osallistua. PS Sopii erinomaisesti myös niille, joilla päälaji on kajakki!!
Päivät ja teemat ovat:

27.5 virtaava vesi (Vantaanjoki): etsimme sopivan puljauspaikan, luultavasti Pitkäkoski tai Ruutinkoski, sovimme tapaamisen sinne ja opettelemme virrassa melomisen perusteita inkkarilla. Paikka sopii kaikentasoisille melojille, kunhan perustason taidot sileällä ovat muistissa. Katsothan, että kanoottisi on varusteltu koskimelontaan. Kypäräpakko! Ilmoittaudu tällä kertaa mukaan etukäteen niin tiedämme odotella kaikki osallistujat ennen aloitusta ja saamme paikalle tarpeeksi kalustoa.

3.6. Kanoottipurjehdus/eteneminen kotitekoisella purjeella (Eskimovaja): Tomi Kallio-Könnö opastaa meitä kanoottipurjehduksessa. Tilapäisen purjeen voit virittää lähes mistä tahansa mukanaolevasta kuten takista, avaruuspeitosta, teltasta ym. mutta homma on mukavampaa, jos vähän tietää, mitä tekee.

10.6. Tehokas melonta (Eskimovaja): miten päästä mahdollisimman tehokkaasti inkkarilla eteenpäin ilman, että pää on ihan märkänä? Opastamme tehokkaaseen etenemiseen erilaisilla meloilla sekä tekniikoilla ja erilaisiin j-vetoihin (kuten pitkä j, lyhyt j ja knifed j)

17.6 iltalenkki (Eskimovaja): rentoilemme yhteisellä lenkillä ilman sen kummempia suoritustavoitteita. Ota kaveri ja eväät mukaan ja tule kokemaan Espoon Suvisaaristo juhannuksen kynnyksellä.

24.6 virtaava vesi (Vantaanjoki): jatkamme virtaavan veden teemaa tällä kertaa beyond the paddle –teemalla. Tutustumme kanootin sauvomiseen ja uittamiseen naruilla ym. jokiretkillä hyödyllisiin tekniikoihin.

4.8. huom. sunnuntai! Kymijoen puljausreissu yhdessä Avokanoottiyhdistyksen kanssa. Kohteena luultavasti Kultaankoski.

5.8 soolo-/tuplamelonta (Eskimovaja): kertailemme soolo- ja kaksikkomelonnan tekniikoita ja jippoja. Saat vinkkejä omien melontataitojesi parantamiseen ja monipuolistamiseen. Tutustumme myös tuulimelontaan ja opit, miten inkkarin saa kulkemaan kovemmassakin kelissä.

12.8. sauvominen (Eskimovaja); harjoittelemme sauvomisen perusteita. Mahdollisuus kokeilla erilaisia sauvoimia ja eri kanoottien sauvomista. Varaudu uimiseen, sillä yllätyksiä voi sattua. Seiväshyppykokemuksesta on koetetusti hyötyä, joskaan se ei ole välttämättömyys. Myös kypärä on hyvä turvavaruste tähänkin hommaan…

19.8. purjehdus (Eskimovaja): kanoottipurjehdus osa II, jatkamme purjehdusteemaa. Mikäli keli suosii, pidämme pienen purjehduskisan kotilahdellamme. Nyt on tilaisuus päästää luvouutesi valloilleen ja kokeilla kotitekoisia rikejä.

27.8 huom. tiistai!! inkkaritime (Eskimovaja): perinteinen tiistaimelonta inkkareilla. Suuntaamme Vasikkasaareen makkaranpaistoon ja päätämme inkkarikesän 2013.

Lisätietoja teemamelonnoista antavat ja niitä vetävät:

Leena Arpiainen puh 0500 448717 leena.arpiainen@saunalahti.fi
Juha ”Fögö” Forsström fogo.forsstrom@gmail.com
Janne Janhunen puh 040 500 7345 janne.janhunen@iki.fi
Harri Hypén harri.hypen@iki.fi
Tomi Kallio-Könnö rabpin@yahoo.com
Yhteystiedot: Kilonpuisto 2 D 70, 02610 Espoo p.040 868 4017
Avatar
Tiina Kujansuu
 
Viestit: 412
Liittynyt: 17 Huhti 2010 22:25
Paikkakunta: Espoo

Paluu TapahtumatPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron