Water Route meloen 27.-28.7.2013

Tulevat ja menneet melontatapahtumat.

Water Route meloen 27.-28.7.2013

ViestiKirjoittaja Weltsu » 15 Heinä 2013 23:53

Ensimmäinen koeponnistus ja tutustuminen reittiin tehdään kyseisenä aikana. Ei sitten ole kilpailu eikä nopeustesti, vaan katsotaan onko jollain tapahtumalla edellytyksiä saada myös mökki-inkkareita mukaan. Nyt ihmiset arpovat nurkissaan ja miettivät uskaltavatko tulla. Tapahtumaa on tarjottu myös kirkkoveneille, mutta merta edemmäs on mukavampi mennä kuin kotinurkille. Tarkoitan tällä asuinpaikkani lähietäisyydellä olevaa kirkkoveneporukkaa.
Kotisivujen ekaversio pienine viboineen on luettavissa www.waterroute.fi sivuilta.
Jos kiinnostaa rauhallinen järviretkimelonta Savossa, niin pikapikaa sähköpostia minulle. Tiedetään teurastetaanko koko sika, vai laitetaanko puujalka. Muutaman takia ei kannata hyvää lopettaa.
Kyseessä on yhdistyksemme kilpeä kiilloittaen tarjota mahdollisuus osallistua kokeneempien avokanoottimelojien mukana retkelle. Matkassa on soutuvene/veneitä, kajakkeja sekä avokanootteja.
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17

Re: Water Route meloen 27.-28.7.2013

ViestiKirjoittaja Weltsu » 07 Elo 2013 23:44

Jos joku sattuu vielä lukaiseen mennyttä, niin hienoa. Sillä ensikesää jo kehitellään. Kävin kierrättämässä toimittajaa ja paria "turistia" kyseisellä reitillä ja tapahtumapaikoilla. Tervo-Karttula-Syvänniemi pieninä, mutta vireinä paikkakuntina esitteli parastaan ja toimittaja valitteli materiaalia tulevan vaikka kirjaksi asti.
Toivottavasti juttu julkaistaan ensikesän alkupuolilla hyvissä ajoin, jotta ihmiset ennättävät innostua tapahtumasta.
Nyt vaivasi vieläkin kiire tämän vuoden melonnassa. Katsellaan ja kuulostellaan vedetäänkö etappi kolmena päivänä, jolloin olo on leppoisampi.
Olihan meitä yhdistyksestäkin kolme paattikuntaa. Nuorin hieman alle 4 v.
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17


Paluu TapahtumatPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron