Surffaus virrassa

Melonnan opettelu ja tekniikka/välineviisastelu.

Surffaus virrassa

ViestiKirjoittaja Tiina Kujansuu » 25 Tammi 2012 21:01

Tämä on minusta sellainen video josta voi päästä jotenkin hajulle siitä mitä pitäisi ainakin yrittää tehdä. Asiaa paremmin ymmärtävät voivat ohjeistaa suomeksi. Valitettavasti omat taidot ei vielä siihen riitä millään murteella. Mutta hauskaa tuo on kun onnistuu, niin kuin videossa sanotaan.

http://www.youtube.com/watch?v=Kyjy4IYO ... re=related
Yhteystiedot: Kilonpuisto 2 D 70, 02610 Espoo p.040 868 4017
Avatar
Tiina Kujansuu
 
Viestit: 412
Liittynyt: 17 Huhti 2010 22:25
Paikkakunta: Espoo

Re: Surffaus virrassa

ViestiKirjoittaja Weltsu » 18 Maalis 2012 01:59

Näitä kahjojen putouslaskuja en lupaa kenellekään opettaa, mutta jos sopiva surffipaikka löytyy, niin yhdistyksestämme kyllä löytyy osaajia.
Mikäli virtaavan veden ja koskien lasku kiinnostaa, niin opetan mielelläni. Mutta vanhempana en näe mitään järkeä extremejuttuihin. Laitellaan tänne jutun juurta ja toiveita. Niitä sitten yhdessä toteutamme. Sitähän varten yhdistyksemme on. Erityisen hieno ja todella hyvin hoidettu jokimelonta/soutu on Iijoki-Soutu. Se on tietenkin hieman protestihenkinen, mutta ei siellä ketään aivopestä. Nyt on 30. vuotis juhlatapahtuma heinäkuun ekaviikolla. Googlettakaapa iijokisoutu.
Jos ja todennäöisesti aikaa löytyy, tapaamme siellä ja tarvittaessa opetan joki/pikku koskimelonnan perusteita melonnan aikana. (Jos en joudu "turvamelojaksi" soutajille.) He ovat aivan mahtavaa porukkaa vauvasta vaariin. Kenelläkään ei pipo purista ja logistiikka hoituu mallikkaasti.
Koska kosket ja nivat voi mennä soutuveneellä, ei avokanootilla ole kovinkaan kummoinen vedellä virrat alas. Silti aina on perhosia vatsassa. Keskittyminen ei saa herpaantua.
Weltsu
Weltsu, Veli-Matti Lehtonen
Weltsu
 
Viestit: 422
Liittynyt: 05 Joulu 2009 21:17


Paluu KoulutusPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron